CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Har du behov av mer kraft och energi? Januari månad kan kännas lite seg och yin energin är dominerande. En perfekt månad tycker jag att ta tag i lite överfyllda skåp och lådor.

I helgen vill jag uppmuntra dig till att rensa lite. Har du ont om tid? Bestäm dig för att ta bort en sak i varje rum som du inte använder, behöver eller tycker om. Har du mera tid. Rensa bort fem saker i varje rum. Det gör större skillnad än du tror. Har du mycket som du behöver rensa och gå igenom? Gör en enkel plan för hur du ska gå vidare. Ta rum för rum och bestäm hur lång tid varje rum får ta att rensa och när du ska göra det. 

Har du en överfylld vind, källare eller förråd. Planera in en helg för storrensning. Stagnation påverkar dig och ditt liv. Fundera på vad det är du fyller dessa utrymmen med. Är det gamla, trasig oanvända saker. Minnen från släkt eller gamla förhållanden. Vad får dessa saker dig att känna och får de dig att må bra. Kanske behöver du göra dig av med dessa saker för att kunna "gå vidare" i livet. 

Eller är det en "hållplats" för saker som du rensat ut från övriga rum som hamnat här. I så fall... fyll bilen och kör sakerna till återvinning, soptippen eller sälj och skänk dem. Du kommer att känna stor skillnad när du är klar. 

Ha fin fredag.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln