CRE8 vit ram

Fredags Feng Shui

Fredagsfengshui: Årets första... och jag tänker på pengar. Ja - pengar. För det har nog spenderats en del under sista veckorna - för de flesta. Julklappar, mat&dryck, nyårsfirande med festkläder, ännu mer mat&dryck och idag är det trettondagsafton som kanske också ska firas. Lockande rea priser mm. Hur tänker du kring pengar?

Spenderar du mycket eller sparar du en slant. Har du en buffert att ta av när du behöver. Enligt Feng Shui så bör man exempelvis alltid fälla ner toalocket för att undvika att pengarna ska ”spolas” ut. Man ska också undvika att samla på sig saker. Så rensa i källaren, på vinden och förråd. Att aldrig göra sig av med något blir ett ” fattigmanstänk”. Det bästa är naturligtvis att köpa kvalitet som håller länge. Har du saker som du inte använder - skänk eller sälj dem. Det gynnar ”pengaflödet”. Boosta och förstärk bagua området för Rikedom (sydost) i ditt hem med saker som tillhör träelementet, gröna friska växter och saker som symboliserar rikedom för dig. Sedan är det ju inte bara mer pengar som gör att du känner dig rik. Jag känner mig exempelvis rik när jag får vara i min trädgård, odla och skörda. Så fundera på vad/vilka som får dig att känna dig rik i livet? Vad kan du göra för att bli och känna dig rikare? Om du känner dig rik kanske du blir rikare.

Ha en fin fredag. 

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln