CRE8 2019 orange vit org web

Fredags Feng Shui

Fredagsfengshui: Årets första... och jag tänker på pengar. Ja - pengar. För det har nog spenderats en del under sista veckorna - för de flesta. Julklappar, mat&dryck, nyårsfirande med festkläder, ännu mer mat&dryck och idag är det trettondagsafton som kanske också ska firas. Lockande rea priser mm. Hur tänker du kring pengar?

Spenderar du mycket eller sparar du en slant. Har du en buffert att ta av när du behöver. Enligt Feng Shui så bör man exempelvis alltid fälla ner toalocket för att undvika att pengarna ska ”spolas” ut. Man ska också undvika att samla på sig saker. Så rensa i källaren, på vinden och förråd. Att aldrig göra sig av med något blir ett ” fattigmanstänk”. Det bästa är naturligtvis att köpa kvalitet som håller länge. Har du saker som du inte använder - skänk eller sälj dem. Det gynnar ”pengaflödet”. Boosta och förstärk bagua området för Rikedom (sydost) i ditt hem med saker som tillhör träelementet, gröna friska växter och saker som symboliserar rikedom för dig. Sedan är det ju inte bara mer pengar som gör att du känner dig rik. Jag känner mig exempelvis rik när jag får vara i min trädgård, odla och skörda. Så fundera på vad/vilka som får dig att känna dig rik i livet? Vad kan du göra för att bli och känna dig rikare? Om du känner dig rik kanske du blir rikare.

Ha en fin fredag. 

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: fredagsfengshui

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln