CRE8 2019 orange vit org web

December

December...

Snart är detta året och december månad slut. Håller på att förbereda inför nyårsfest men tänker också på året som har gått. Det har varit ett härligt, framgångsrikt och lärorikt år med både utmaningar och överraskningar. Ändå känns det skönt på något sätt att få lämna 2017 och jag ser verkligen fram emot 2018. Jag är så glad över att jag fick avsluta året med att ge ut min bok och jag ser fram emot att göra fler böcker om Feng Shui. Ha en fin kväll och härlig avslutning på 2017 alla goa följare.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln