CRE8 vit ram

December

December...

Snart är detta året och december månad slut. Håller på att förbereda inför nyårsfest men tänker också på året som har gått. Det har varit ett härligt, framgångsrikt och lärorikt år med både utmaningar och överraskningar. Ändå känns det skönt på något sätt att få lämna 2017 och jag ser verkligen fram emot 2018. Jag är så glad över att jag fick avsluta året med att ge ut min bok och jag ser fram emot att göra fler böcker om Feng Shui. Ha en fin kväll och härlig avslutning på 2017 alla goa följare.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln