CRE8 2019 orange vit org web

December

December...

Snart är detta året och december månad slut. Håller på att förbereda inför nyårsfest men tänker också på året som har gått. Det har varit ett härligt, framgångsrikt och lärorikt år med både utmaningar och överraskningar. Ändå känns det skönt på något sätt att få lämna 2017 och jag ser verkligen fram emot 2018. Jag är så glad över att jag fick avsluta året med att ge ut min bok och jag ser fram emot att göra fler böcker om Feng Shui. Ha en fin kväll och härlig avslutning på 2017 alla goa följare.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

  • Barbro » Nytt plank och trädäck.:  ”Alltid lika kul med före/efter-bilder. Blev (självklart) bra! :)”

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

Bloggarkiv

Etikettmoln