CRE8 vit ram

Lucka 23

Brukar du köpa "sista-minuten-julklappar". Här kommer några tips!

I stället för att ta sista dagen till att springa runt i köpcentrum och köpa de där sista paketen så sätt dig ner och skriv på snyggt papper (eller vilket papper du nu har) ner julklappar till dig själv och nära och kära. Slå in i små paket eller lägg dem i dekorerade kuvert.

Det kan vara till något av barnen - Spela spel tillsammans utan att passa någon tid. Lägg pussel eller bygga med Lego. Kuddkrig med hela familjen. Ligga och mysa i soffan och prata. Läsa sagor...

Till tonåringen - Gå på bio med mamma och/eller pappa (eller bestämma film hemma). Gå och fika med mamma och/eller pappa (går att fika hemma också). Få sovmorgon med frukost på sängen. Baka med mamma och/eller pappa. Bestämma vad familjen ska göra en helg (utan att det kostar skjortan). Slippa städa sitt rum en vecka.

Till dig själv/eller den du lever med/eller en vän  - Massage i gång i månaden. Barnen lagar mat en kväll. Tid att göra vad du vill en gång i veckan. En bukett blommor lite då och då. Tid för träning eller vila. Åka med och göra något som den andra tycker om. Fixa en spahelg hemma i badrummet åt den andra. Överraskningsmiddag en fredag när man haft en tuff vecka. 

Fundera och fantisera. Det behöver inte vara svåra, krångliga eller dyra saker. Många gånger är det tiden tillsammans som är det viktigaste. Jag lovar att detta kanske blir den mest uppskattade julklappen under året.

Etiketter: julkalender

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln