CRE8 vit ram

Lucka 14

Idag när du gör dig klar för dagen på badrummet - ta 3 minuter till att slänga någon tom burk, gammal kräm eller något smink som du aldrig använder. Hinner du så rensa bland schampo, balsam och duschtvål också. Det tar inte lång tid men gör mycket för trivseln i badrummet.

Ta hand om dig och kroppen lite extra under sista delen av året. Låt ditt badrum få vara en skön oas där du börjar och slutar dagen. Se till att ditt badrum är rent och fritt från onödiga saker. Undvik att samla smutstvätt och "skräp" i badrummet. Enligt Feng Shui så passar det bra med växter och den gröna färgskalan. Varför inte sätta en hyacint i badrummet under december. Då får du även en härlig doft på köpet. Har du inte mölighet att ha växter där fungerar det bra med exempelvis gröna handukar och i nödfall kan du också ha en konstgjord växt. Undvik dock växter med vassa blad eller kaktusar. Jordelementet saknas ofta i badrummet så ha gärna förvaring och korgar i rotting eller trä för att balansera. Eller kanske beiga eller chokladbruna handdukar.

Försök att ha möjlighet att dämpa belysningen eller tänd några fina ljus när du vill ha lugn och ro i badrummet. Är det stressigt på morgonen och kanske kö till badrummet så "boka in" en kväll i veckan då badrummet bara är ditt. Lova dig själv att rensa bland handdukar och badlakan efter jul. Kanske läge att önska sig några nya fina i julklapp.

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: julkalender

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln