CRE8 2019 orange vit org web

Lucka 10

Nobelfest och 14 dagar kvar till julafton. Har du fullt upp med julbak, julklappsinköp och julpyntande?

Mitt tips idag är att OM du känner dig stressad inför jul och känner att du INTE kommer att hinna med allt, försök att prioritera bort. Om du exempelvis hade tänkt att baka lussebullar, 7 sorters kakor och julgodis - fundera på vilket som du tycker är roligast och viktigast. Gör hellre BARA lussebullar och njut av den stunden istället för att stressa med dem för att hinna med kakorna också. Gör hellre BARA julgodis med barnen eller vuxna om du tycker att det är mysigt och köp färdiga kakor och lussebullar. Är ni med mig? 

Ibland vill man hinna med lite för mycket och då blir ju inget kul... utan bara stressigt - så känner i alla fall jag. Fundera också på om du kan förenkla en del uppgifter. Det kanske är enklare för dig att handla några julklappar en kväll på nätet i lugn och ro. Det kanske är bättre att göra den där STOR städningen efter jul - när alla julsaker är borta och man vill ha in ny fräsch energi på det nya året.

Själv ligger jag efter med både julbak, städning och julklappar MEN imorgon ska jag göra en bra och realistisk ATT GÖRA LISTA med det som är viktigast för mig och min familj för att vi ska få en fridfull jul.

Har du några bra tips inför julen så får du gärna dela med dig. 

Ha en fin 2:a advent och Nobeldag.

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: julkalender

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.