CRE8 2019 orange vit org web

Lucka 8

Fredag igen och dagarna och veckorna går fort nu i december. I helgen är det 2:a advent och mitt Feng Shui tips idag är att i helgen sätta dig ner och göra en lista och planering inför julen.

Då menar jag inte en lista med saker eller allt som du ska hinna med att göra inför jul...
det tror jag redan att du har.

Utan en lista med vilostunder. En lista med pauser och "sitta-ner-en-stund-och-njuta". Inplanerade sköna stunder utan "måsten" och "behöver". Stunder när du kanske myser med barnen eller läser en bok. Tar ett fotbad eller går en skön promenad för att samla tankarna.

Det är också Feng Shui tycker jag. Om VI är stressade så stressar vi vårt hem och de vi lever tillsammans med. Våra energier påverkar vår omgivning lika mycket som stagnation eller oordning. Det är människorna som bor i huset eller lägenheten som skapar de goda energierna.

Ha en fin fredag

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln