CRE8 vit ram

Min första bok

Då var den äntligen klar - min första bok - Fredagsfengshui. Här har jag samlat mina mest populära och omtyckta Fredagsfengshui i en bok. Jag har filat på texterna. Valt bilder, typsnitt och design med omsorg. 
Det har varit ett jätteroligt arbete men också utmanande och krävande.  Jag har under åren gjort många böcker åt andra men det är viss skillnad när man ska göra det åt sig själv. Man tvivlar och våndas men samtidigt -  har man väl bestämt sig så är det bara att köra.Tanken är att du ska kunna ha den med dig. I väskan, på jobbet eller semestern. Den ska följa dig under året, under alla årstider och veckor. Du kan börja läsa den när som helst på året och du kan givetvis välja att läsa den Fredagsfengshui som passar dig bäst - för tillfället. Jag hoppas att du kommer att läsa den och tycka om den. Eller att du kanske ger bort den till någon som behöver den. Och jag har redan börjat på nästa bok... men mer om det lite längre fram. 

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln