CRE8 2019 orange vit org web

Lucka 7

Eld elementet hittar du i allt ljus, ljusslingor, tända ljus och tända lampor. Det finns i allt som kommer från djur som päls, ull och fjädrar. Trianglar, pyramider och konformer. Starka röda, orange och gula färger. 

Bildtext: Enkel Feng Shui analys. Ljusslingorna, fällen på golvet, granens och kikarens form ger eld elementet.  Lyktan (både färg, form och material) och korgen balanserar med jord. De svarta kulorna och fönsterglaset ger vatten. Guldkulor, lampan, gråa gardiner, möbler samt vägg och golvfärg ger metall elementet. Granens gröna färg ger trä elementet.

Gillar du att julpynta i rött? För lite av eld elementet kan göra dig omotiverad, du kan känna brist på värme och entusiasm. Har du för mycket kan du  bli otålig, aggressiv och överambitiös. Under december kan du överdosera med eld om du inte är superstressad. Vi behöver yang energin under den mörka yin årstiden. Övrig tid på året ska man vara lite försiktigare med eld elementet. Har du svårt för rött kan du använda fuskpäls, kuddar av ull och djurmotiv. Tänd levande ljus och använd ljusslingor för att värma och tända upp både ute och inne. 

Etiketter: feng shui julkalender

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margareta » Konsten att städa:  ”What?! Finns det en serie på Netflix om detta??! Den vill jag hitta!”

  • Margareta » Boosta hälsan:  ”Hej :) Får bli affär´n på vägen hem. Bra att få en påminnelse. Oftast gör man de..”

  • Barbro » Rensa, rensa, rensa...:  ”Älskar det ! :) Har genomfört flera småprojekt nu i januari. Fler ska det bli. ”

  • Marlene Stridh » Fredags Feng Shui:  ”Så klockrent, jag älskar min nya arbetsplats men jag har en mamutstor tidstjuv. ..”

  • Karla » Fredags Feng Shui:  ”Hej, Jag har själv en firma i Tyskland och är också inredare och Feng Shui kons..”

Bloggarkiv

Etikettmoln