CRE8 2019 orange vit org web

Lucka 4

Då var det dags för träelementet som vi har mycket av utomhus under våren, sommaren och en bit in på hösten då det bl a återfinns i växter och de gröna och mellanblå färgerna. 

Det finns också i former som pelare, ränder och rektangel samt motiv som föreställer blommor, trädgårdar och växter. Under vintern fyller vi ofta automatiskt på med fler gröna växter och blommor inne och i december kan vi frossa i härliga julblommor. Hyacinter, amaryllis, julstjärnor och julrosor är populära. Vi dekorerar också med granris och mossa för att balansera och tillföra träelementet då det är grått och kalt i trädgården och ute.

Omges du av för mycket träelement så kan du bli otålig och lite hetsig. Balansera då med eldelementet - exempelvis röda saker och tänd lampor/ljus.  Har du för lite kan du känna att "det inte händer något", att det saknas utveckling och att du inte "växer". Tänk på detta lite extra om du driver ett företag. Har du någon fin växt eller blomma på ditt kontor eller arbetsplats? Fyll på med långrandigt, växter och den gröna färgen.

Träelementet hänger också  ihop med hälsa, familj och rikedom. Så känner du dig lite "vissen" se till att du har friska fräscha växter och ta in den gröna färgen. Ha en fin start på veckan!

Kram Pernilla Berndtsson

Etiketter: feng shui julkalender

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln