CRE8 vit ram

Fredagsfengshui

Dagens Fredagsfengshui handlar om dina drömmar. Har du några drömmar och varför förverkligar du dem inte? Kanske handlar det om dåligt självförtroende, tid, ekonomi eller andra saker. Har du funderat på vad det är som hindrar dig?

Jag tror att det är viktigt att vi tillåter oss själva att ha drömmar - stora som små. När man var liten så vågade man drömma helt utan några begränsningar. De flesta av oss hade väl något "drömyrke" som man vill bli när man blev stor. Själv ville jag bland annat bli balettdansös och gjorde ett tappert försök i en dansskola. Kämpade på ett tag men konstaterade ganska snabbt att jag var bättre på fotboll och satsade på det istället. Jag var snabbare i fötterna än vig i benen och hade bollkänsla men ingen som helst koordinationsförmåga. Men jag hade i alla fall vågat att prova och får istället njuta av att se andra dansa och spela fotboll. 

För många år sedan drömde jag om att utbilda mig till Feng Shui konsult och det är verkligen en dröm som jag har uppfyllt. Men jag har många fler och jag hoppas att kunna få förverkliga i alla fall några av dem och en del av dem tycker jag om att få fortsätta drömma om. För det är ju liksom halva grejen tycker jag - att få tillåta sig själv att drömma. 

Men tillbaka till dig.

Vad har du för några drömmar?
Har du haft dem länge?
Är de "ouppnåeliga" eller går de faktiskt att genomföra om du bara hittar rätt tillfälle.

Om du inte har några drömmar kanske du ska fundera på varför du inte har det? Du kanske är nöjd som det är och har kanske fått uppleva dina drömmar. Eller så går du och funderar och planerar för fullt. Försök att hitta en liten stund i helgen där du funderar på dina drömmar. Du kanske ska skriva ner dem, göra en liten plan eller bara njuta av dem i stunden. Men VÅGA att drömma! Våga tillåta dig att testa.

Vem vet kanske just DIN dröm slår in.

Ha en fin fredag.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln