CRE8 vit ram

Suget efter förändring

Det börjar så smått fyllas på och plockas fram julpynt i våra butiker och för en del av oss som gillar att julfixa kommer det där suget efter att göra några små (läs STÖRRE) förändringar hemma innan huset ska omvandlas till jul.

Har massor att göra men har huvudet fullt med "hemma-inrednings-göra-om-projekt". Omedvetet eller medvetet så hamnar jag hela tiden på webbsidor med inspirationsbilder, nya tapeter och läckra hus fast jag behöver skriva "viktiga" dokument och titta på bokföringen. Jag försöker att intala mig själv att - måla om i vardagsrummet tar ju bara ett par timmar, det hinner vi lätt på en helg. Men jag vet att det är ju inte riktigt sant. Men kanske jag skulle ta och ta tag i att måla det där skåpet eller finns det något annat lite mysigt projekt för att få utlopp för lite kreativitet. Det hjälper ju inte att jag just gjort en massa moardboards till en kund som jag gick igång på lite själv. Men det är väl ett gott betyg när man blir inspirerad av sina egna förslag... lite oödmjukt kanske men det är ju så när man hjälper andra så får man ju massa idéer.

Nej nu tar jag en kort promenad och försöker hitta fokus eller så kommer jag på ännu fler projekt... det får bära eller brista. Sedan ska jag ringa min revisor. Ha en fin dag.

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln