CRE8 vit ram

Rensa på kontoret

Igår rensade jag bland mina digitala nyhetsbrev som jag får till min e-post. En del var enkla att ta bort då de mest innehåller reklam för saker jag aldrig köper. Andra är jättebra men försvinner bland de andra så jag glömmer att läsa dem. 

Får du många nyhetsbrev i mailen?

Läser du dem...?
Behöver du dem...? 

Avsluta 3 prenumerationer idag. Ta gärna de som kommer ofta och fyller din mailbox och tar din energi. Har du sparat nyhetsbrev i mappar som du ska läsa sen. Försök slänga dem också - handen på hjärtat, hur ofta går man tillbaka och läser gamla nyhetsbrev. Vill du ta det ett steg längre bestämmer du dig för att slänga alla nyhetsbrev som du ej hunnit att läsa under dagen - varje dag. På så sätt fylls det aldrig på och du läser dem du behöver och tycker är bra.

Funderar du som företagare på att börja skicka ut nyhetsbrev?

Skapa en bra mall så att mottagaren känner igen ditt företag när nyhetsbrevet dyker upp i mailboxen. Det sparar också tid när du ska göra dem. Se till att ditt nyhetsbrev är överskådligt, med korta texter och informativt, annars läser man inte. Tänk på att rubrikerna är viktiga och har du längre texter och information, länka till en nyhetssida (eller där informationen passar) på din web där läsaren kan läsa mer om den vill. På så sätt ökar du trafiken till din web också. Bilder är också viktiga och ska förstärka budskapet. Var också tydlig med var och att det går att avprenumerera nyhetsbrevet och skicka inte till någon som inte vill ha dem. Det skapar bara irritation. Behöver du hjälp med att komma igång med nyhetsbrev hittar du mycket och bra information på nätet - tycker du att det är svårt att komma igång och vill ha hjälp så får du gärna höra av dig till mig.

Lycka till och ha en fin dag

Kram Pernilla Berndtsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln