CRE8 vit ram

Få hjälp på distans

Har du kört fast? Behöver du ett bollplank eller expertråd? Du vet väl att jag kan hjälpa dig på distans. Just nu hjälper jag bland annat en familj i norra Sverige med deras trädgård och ett par med sin lägenhet på västkusten. 


INREDNING & FENG SHUI
Har du svårt att bestämma dig för hur och var du ska ställa sängen eller köksbordet. Vilken färg passar bäst i badrummet? 

Står du med tapeter eller golvprover hemma och vet inte hur du ska kunna välja. Blir soffan verkligen bra eller hur ska vi möblera om tonårsrummet? 

Behöver du smakråd och hjälp med inköp för att skapa ditt drömhem?
 


TRÄDGÅRD & UTEMILJÖER
Vet du inte var i trädgården du ska börja. Vilken växt passar bäst? Står du med spaden och ska börja gräva eller beställa häckplantor. 

Blir trädäcket verkligen bra här och var ska jag placera uterummet? Ska jag verkligen såga ner det stora trädet på tomten?

Behöver du ny inspiration och nya idéer för att skapa din trädgårdsdröm.

VILL DU HA HJÄLP PÅ DISTANS?
Inga problem. Jag erbjuder nu konsultationer på telefon och via mail. Du bestämmer själv vad du vill använda tiden till. Ingen fråga är för liten, dum eller enkel. Du mailar mig din fråga/frågor och jag återkopplar med en tidsuppskattning och förslag på om vi behöver boka ett telefonmöte eller om jag kan svara via mail, beroende på hur omfattande din fråga eller frågor är. Ibland kan jag behöva kompletterande uppgifter som bilder eller ställa frågor. Du får alltid ett kostnadsförslag innan vi kör igång.

Varmt välkommen att höra av dig och ha en toppendag.

Kram Pernilla Berndtsson 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln