CRE8 vit ram

Dags för föreläsning

Den 19 september har jag blivit inbjuden av Ängelholms trädgårdsförening att hålla i en inspirationsföreläsning om Feng Shui i trädgården. 

Att få möjligheten att inspirera och berätta mer om Feng Shui är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det svåra är bara att få med så mycket som möjligt och på rätt nivå på en timme. Det finns ju så mycket spännande inom Feng Shui och ibland tycker jag det är svårt att begränsa mig - framförallt när jag brinner så för detta.

Det viktigaste för mig när jag förläser är att de som lyssnar ska känna sig just inspirerade och förstå att det här med Feng Shui inte är något "hokuspokus", en religon eller någon som innebär att man ska minimalistiskt eller helt perfekt. Feng shui handlar om att omge sig med färger, saker och energier som du mår bra av. Att inte samla på sig saker och att ditt hem och trädgård ska ge dig kraft och energi. 

Jag upplever många gånger att de som arbetar med trädgårdsanläggning, trädgårdsdesign eller är intresserade ofta har en stark och fin känsla för att skapa bra balans och har många gånger ett härligt chi flöde i sin trädgård. De gör ofta "helt rätt" men vet kanske inte alltid om det eller förstår riktigt varför det känns "rätt". Så många gånger när jag berättar om Feng Shui ser jag många ansikten som skiner upp och får en "aha" känsla.
 

"Bland det bästa jag vet är att få känna att jag
har inspirerat och hjälpt någon till en positiv förändring"

Pernilla


Jag får massor av kraft och energi av att inspirera och lära ut. Kan jag hjälpa någon att må bättre, hjälpa någon att göra en förändring eller ge någon energi att ta tag i något - då har jag gjort "ett bra jobb". 

Så har du möjlighet att komma till Ängelholm tisdagen den 19 september så är du varmt välkommen.
Vill du läsa mer gå in på www.angelholmstradgardsforening.se

Ha en fin dag.
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln