CRE8 2019 orange vit org web

Läge för nya vanor

Det blev en kort och snabb morgonrunda i trädgården idag. Jag hann att njuta av de vackra gräsen och försökte strunta i att sniglarna fortsätter att äta upp mina Hostor. Hösten börjar lägga sin hand över trädgården och det är bara att inse att vi går mot en ny årstid och det är läge för nya vanor.

Så snart blir det en runda till - fast till gymmet innan arbetsdagen drar igång. Jag har äntligen kommit igång igen efter en rad små och lite större skador och en massa "andra-prioriteringar". Men nu är det verkligen dags att prioritera träningen. Dags för ny vanor. Jag har skrivit om det tidigare men det tål att repeteras. Det är lättare att börja med något än att sluta med något. Prova själv. 

Jag behöver träna för att orka, för att må bra och för att kunna göra det jag vill. Jag vill kunna jobba i min trädgård obehindrat. Jag vill kunna hjälpa kunder med att flytta runt möbler. Jag vill kunna fortsätta att jobba vid datorn och jag vill kunna ligga först i backen när familjen åker på skidresa. Jag kan allt detta idag, ja förutom när det gäller skidåkningen, men jag vill kunna fortsätta med det i många år till utan att kroppen säger ifrån eller säger - NEJ. 

Så nu när trädgården inte ger mig lika mycket träning så får annan träning prioriteras och nya vanor skapas. Har du något som du behöver börja med. Behöver du skaffa dig en ny vana. Försök att hitta motiviation och bestämd dig för att börja. Börja idag och inte imorgon. Börja denna veckan och inte nästa. Börja nu och inte sen.

Ha en toppendag!
Kram Pernilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln