CRE8 vit ram

Höstkänslor

Vilket väder vi har. Satt ute i morse och åt tidig frukost och njöt av ett spegelblankt hav, varm augusti sol och skön värme. Perfekt trädgårdsväder men... jag kommer på mig själv att jag hellre fixar inne nu. Det kliar i fingrarna att få börja "klä" huset i varmare och mustigare toner. Nya kuddar, gosiga filtar och sköna mattor.

Har en hel del små inomhusprojekt på gång. Skulle gärna vilja byta fondtapet i sovrummet och investera i nya lakan. Flyttar runt möbler. Slänger och rensar lite. 

Jag har satt upp fler tavlor på väggarna i vardagsrummet. Vill ha det lite mysigare och mera ombonat på kvällarna. Tänder ljus och plockar fram fler lyktor och ljusstakar. Känner ni igen er...  

Trenden med sammet, gärna blommigt och mustiga färger bjuder in till en härlig höst. Vet inte vad ni tycker om färgerna och mönsterna men jag är övertygad om att alla kommer att hitta sin höststil och stämning. Gör gärna en moodbord när ni funderar och vill ändra om. Har du inte möjlighet att göra det på datorn så klipp och klistra i tidningar och inredningsmagasin. Det ger en bra bild över hur det kommer att se ut och gör det också lättare att välja bort. Hitta en grundfärg och komplettera med trendfärgerna så blir det lättare att ändra om. 

Jag kommer givetvis att återkomma med mer Feng Shui och inrednings inspriration under hösten men nu ska jag passa på att ta en kopp kaffe ute i solen. Sedan blir det tillbaka till datorn och fortsätta med ett större webbprojekt som jag håller på med just nu till en kund. Vem vet - hösten kanske kommer imorgon!

Ha en en fin dag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln