CRE8 vit ram

Fredagsfengshui

Dags för en påminnelse och repetion av en tidigare Fredagsfengshui, men som jag (tyvärr) tror många behöver efter sommar och semestern. Du är kanske tillbaka till vardagen där vissa saker triggar igång dina negativa tankar. 

Så - gör dig av med en negativ tanke i helgen. En sån där som kommer lite då och då och hälsar på. Kanske varje morgon när du ska klä på dig - usch vad tjock jag är. Eller - jag passar inte i något. Den kommer kanske på jobbet eller i skolan - det är bäst om jag är tyst. Eller - det är aldrig någon som lyssnar på mig. Var kommer dina negativa tankar ifrån. Det kan också vara någonting som någon sagt med avsikt som varit taskigt som har fastnat.

Mitt tips är att skriv ner på en lapp vad det är för negativa tankar du har. En lapp för varje tanke (förhoppningsvis har du bara några stycken). Tänd ett vackert ljus och bränn upp dem. En efter en... Nästa gång du tänker tanken - tänk på hur den förvandlades till aska och le mot dig själv, det är svårt att tänka negativ samtidigt som man ler... Testa själv.

Försök att fortsätta att vända negativa tankar till goda eller fortsätt bränn upp dem när de kommer. 

 Ha en fin fredag och tänk fina tankar om dig själv.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln