CRE8 2019 orange vit org web

Trädgårdsfest

I helgen är det dags för Sofieros Stora Trädgårdsfest och du har möjlighet att träffa mig på lördagen från kl 11.00

Förra året var första gången jag besökte Trädgårdsfesten och vilken härlig fest det är. Så mycket inspiration, härliga trädgårdsmänniskor (både proffs och amatörer) som bjuds på blomsterprakt och fantastiska trädgårdar.

I år har jag blivit inbjuden till att vara med i Experttältet och jag kommer att finnas där under lördagen för att ge gratis råd och tips när det gäller Feng Shui i din trädgård. Du kan också bla få tips kring perenner, uteplatsen och buskar och träd i samma tält. Vi är ett härligt gäng som står beredda att svara på dina frågor och hjälpa dig med att skapa din trädgårdsdröm.

Läs mer om Trädgårdsfesten och ta del av programmet mm här:
https://sofiero.se/event/tradgardsfesten/

Hoppas vi ses på lördag och ha en härlig dag!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln