CRE8 vit ram

Färg i trädgården

Man använder färger inom Feng Shui för att förstärka det man vill uppnå. Exempelvis kan man måla ytterdörren röd eller använda röda blommor längs uppfarten om man vill ha mer framgång i livet.

Så var inte rädd för att använda färg i trädgården eller på huset. Hur vill du känna dig när du kommer hem. Vad vill du mötas av för energi när du går in i din trädgård eller står vid ytterdörren? Vad vill du ha eller ge för första intryck? 

Självklart kan livet förändras och du kanske behöver ändra efter hand men se det ändå som en vägledning. Jag brukar använda och plantera i krukor istället för att enkelt kunna anpassa, ändra och flytta runt efter behov vid entrén. Känner du dig vilsen och tveksam - sätt dig ner och fundera eller gå ut på gatan och ställ dig utanför huset. Kolla entrén från olika håll och försök analysera hur platsen ser ut. Är det lätt att hitta in på er tomt? Är det tydligt vart man går in? Ser det välkomnande ut? Är det öppet eller igenvuxet? 

Kanske är det något ni behöver förstärka eller försvaga inför skol- och jobbstart. Vill ni känna lugn och ro eller behövs det en energikick när ni kommer hem. Kanske ska alla familjemedlemmar få välja växter och blommor till varsin kruka. Det allra viktigaste är att ni möts av friska växter. Prioritera att sköta om dem och plocka bort vissna blad och blommor. Du är värd att mötas av ett välkomnande hem & en vacker trädgård.

Ha en skön söndag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Barbro » Fredags Feng Shui:  ”Vilken bra sammanfattning! Så lätt - och så svårt... Om inte sjukdom "tvingat" ..”

  • Lena » Med Dryboy löser du dynförvaringen.:  ”Vilken smart lösning!”

  • Caroline » En Gul God Morgon.:  ”Åh, den ska jag göra nu! Låter som en bra start - och intressant det där med ant..”

  • Tessan » En Gul God Morgon.:  ”Marias bok har jag också, mycket inspirerande! Väntar hem den om bliss i dagarna..”

  • Hélène (ny följare) » Nytt plank och trädäck.:  ”Vad bra det blev! Roligt att du delar med dig av processen , och även av tankarn..”

Bloggarkiv

Etikettmoln