CRE8 vit ram

Måsten&borde

Solen skiner idag och det är ljuvligt ute i trädgården. Tvättstugan är full och vi borde städa och plocka iordning. Vi måste åka och handla också... Sedan borde vi rensa ogräs ute vid gatan och plocka vinbär eftersom buskarna bågnar av bär. 

Men solen skiner idag och det är ljuvligt ute i trädgården... så vi kan tvätta någon annan dag. Vi har rena kläder så det räcker. Plocka iordning och städa kan vi också göra någon annan dag - när det regnar. Efter en snabb koll i kyl och frys bestämmer vi att vi kan handla imorgon - vi får ihop både lunch och middag idag. Ogräset blommar faktiskt ganska vackert och vinbär kan vi plocka och ha till glassen i eftermiddag.
Så får det bli. Det bestämmer vi!

Eftersom solen skiner idag och det är ljuvligt ute i trädgården ska jag fortsätta att bara sitta ute. Inga måsten eller borden. Bläddra i en bok. Sträcka ut benen i en solstol och bara njuta. Slappa och ha semester. Låta timmarna gå. Och låta solen skina på mig för det behöver jag idag.

Ha en underbar fredag utan måsten & borde.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln