CRE8 vit ram

Semesterlunk...

Redan torsdag och semesterlunken fortsätter. Vi "hemestrar" och tar dagen som den kommer. Varje morgon försöker vi komma iväg på en längre promenad. Idag ville vi ner till havet. Morgonsolen värmde gott och helt plötsligt infinner sig total sommarkänsla och man njuter lite extra av allt. I hamnen mötte vi en hel del bekanta så det blev några pauser med småprat och "vi-hörs-om-fika-eller-grilla" bara vädret är bra. Det där vädret.. 

Tyvärr hade vi inga badkläder med oss så det fick bli en kall dusch hemma när vi så småningom tagit oss upp för de svettiga backarna till vårt hus. Oj vad gott det var med frukost sen och vi satt länge och bara njöt av vår utsikt. Man får liksom aldrig nog av den. Tonåringarna började så småningom vakna till liv. 

- Jaha, vad gör vi idag då...? - frågar min man när frukostbestyren är klara. Jag tänker och känner efter. Jo det får bli en dag med trädgårdsarbete... idag igen. Får liksom aldrig nog. Det finns alltid något att göra. Ska plantera några nyinköpta blommor och kanske städa lite i vår paviljong. Maken vill pyssla med bilarna. Känner hur vi plockar vuxenpoäng när vi allra helst "bara" är hemma själva och fixar och är nöjda med det. 

Efter ett par timmar vet jag att han kommer och frågar om han ska sätta på lite kaffe. Eller om det är läge för lunch. För det har han gjort varje dag under semestern. Jag vet att då är han hungrig och vill helst ha lunch. Så jag kommer att svara - jag fixar en lunch så kan du sätta på kaffet. Vi är sedan länge som ett "gammalt par" som vet vad den andra vill och behöver. Och jag älskar det och honom mest i hela världen.

Nu ska jag ut och plantera innan regnet kommer...

Etiketter: semester

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln