CRE8 vit ram

Lektion 23

vardagsrum

Vardagsrummet symboliserar vårt självförtroende och speglar mycket av vilka vi är och vart vi är på väg. Det ska fungera som ett "var-dags-rum" där vi kopplar av och umgås med nära och kära. Vardagsrummet ska passa och symbolisera hela familjen. Var noga med att möbleringen känns välkomnande och bekväm. Ha lagom med kuddar i soffan och fåtöljer så att gäster känner sig bekväma att slå sig ner.

Gult och orange stimulerar samtal och umgänge. Fundera på vad ert vardagsrum "skickar för signaler". Är det ex personligt, perfekt, rörigt eller "duger som det är". Finns där något du stör dig på. Något som inte fungerar eller trivs du inte där. Välj omsorgsfullt ut inredningsdetaljer och det du har på väggarna, då det är extra symboliskt i vardagsrummet. Har du familjeporträtt och fotografier var noga med att alla i familjen tycker om dem och känner sig bekväma.

Många tycker att TVn stör det sociala umgänget och är en trist inredningsdetalj. Men jag tycker att det beror på. I vår familj samlas vi gärna och kopplar av med att titta på filmer tillsammans och umgås och pratar. Känner man att TVn förstör kanske man ska fundera på att ha den i ett annat rum eller dölja den.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln