CRE8 2019 orange vit org web

Lektion 22

Badrum & toalett

För många av oss börjar dagen med en varm dusch. Ändå har badrummet en tendens att bli samlingsplats för smutstvätt, gamla och tomma burkar & flaskor. Så börja med att rensa och slänga. Gå också igenom badlakan och handdukar. Unna dig bra kvalité och köp hellre färre bra än många billiga.

Eftersom vi oftast har vår toalett i badrummet och avlopp mm räknas som sunkig chi är det viktigt med nedfällt toalettlock samt håll dörren stängd. Vatten- och metallelementet är dominerande här så det är samma tips som för köket för att skapa balans Jordelementet (ex beiga handdukar, rotting, rutigt mönster) Träelementet (ex gröna handdukar & växter) som är mycket viktigt i badrummet som chihöjare. På sommaren brukar jag alltid ha några gröna blad och blommor från trädgården i en liten vas på tvättstället. Det gör underverk. 

Tänk på att vi är sårbara när vi är nakna och undvik vassa hörn och spetsiga, vassa växter. Se också till att skapa dämpad belysning och tänd gärna doftljus .

Låt ditt badrum bli en plats för avkoppling och rening för både kroppen och själen. För det är du värd. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln