CRE8 vit ram

Lektion 20

Sovrummet

Sovrummet speglar ofta hur vi mår och är faktiskt det rum vi tillbringar mest tid i. Fundera även här på vad du behöver. Har du svårt för att somna? Du sover bra i blått men vissa kan tycka att det känns lite kallt och det kan ta död på "romantiken". Därför brukar det passa bäst att välja ljusa, mjuka hudfärger som varm beige, gräddvit, rosa eller persika. När bytande du madrass, täcke och kudde sist? Har du saker under sängen? Hur ser det ut på sängborden? Vad är det första du ser när du vaknar, är också saker du bör fundera på.

✔️Grundregel nr 1 är att sängen ska vara placerad i kraftposition dvs en hel vägg med uppsikt över dörren och fönster samt stöd på båda sidor om sängen. Är det en dubbelsäng ska det vara sängbord och lampor på båda sidorna för att skapa bra balans. Undvik tunga hängande saker ovanför huvudet. Ex stora lampkronor i taket eller hyllor med saker på väggen. Takbjälkar stör också sömnen. Har du sådana se till att måla dem vita som taket. Undvik också elektronik och speglar. Låt sovrummet vara en viloplats och inte arbetsplats och unna dig en god natts sömn

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln