CRE8 vit ram

Lektion 16

blått & lila

Blått - Stillhet & själslig frid. Blått förknippas med framgång, arbete och stabilitet för företag. Blått lindrar stress och spänningar samt smärta. Den sägs också vara "bakteriedödande". Kanske har du sett ett gammalt skafferi som man hade förr. De var ofta målade invändigt i blått. Man sover gott i ett blått rum och blått lugnar överaktiva barn. Känner du dig låg på energi ska du undvika blått då den kan göra dig mer sorgsen och nedstämd.

Lila - Lugn & Andligt växande. Lila är som blått lugnande och förknippas med intuition, disciplin och självbehärskning. Människor som klär sig i lila är ofta artistiska, inspirerande och hoppfulla. Man ska använda lila i måttlig mängd då den är kraftfull och den passar mycket bra i meditationsrum. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln