CRE8 vit ram

En dag i Mölle


Tennis veckorna har dragit igång i Båstad och igår blev det äntligen riktigt härligt sommarväder. Jag och maken valde ändå att lämna Bjärehalvön för en utflykt till Kullahalvön och mötte ringlande köer av besökare på väg in till Båstad när vi tog oss ut på Köpmansgatan.

Började dagen med ett besök i Höganäs och stannade till på Magasin 36. Massor av snyggt men det blev inga inköp denna gången. Dock mycket inspiration.


Körde nercabbat igenom böljande landskap, på underbara vägar i strålande sol till Mölle. Vädret var fantastiskt och väl framme i hamnen hittade vi en egen bänk där vi tog en kopp kaffe och njöt av utsikten.

Så skönt att bara vara, hinna prata och vara tillsammans utan några måste eller tider att passa.

Här skulle jag kunna sitta i timmar...


Sedan blev det en svettig promenad upp för backarna, med många stop för att dricka vatten, titta och fotografera trädgårdar och vackra hus. Kolla det huset och kolla det. Ska bara fota denna blomman också... Tur att man har en tålmodig man.

Denna rosa dröm var en av favoriterna. Visst är färgkombinationen läcker.


Vita pampiga villor i puts eller trä är annars dominerande i Mölle och jag älskar denna stil med personliga utsmyckningar, verandor, balkonger och tinnar & torn. Skulle kunna flytta in i vilket av dem som helst... 


Efter det körde vi upp till Kullen Fyr och utsikten var hänförande. Spegelblankt vatten och blå himmel. Underbara miljöer och vi bestämde att hit måste vi åka oftare.

Som ett vykort...

 


Sedan bar det hemåt till Båstad...
 


Väl hemma möttes vi av full aktivitet. En tonåring skulle på fest och den andra på väg till sommarjobb och kvällpasset. 

När lugnet lagts sig blev det några timmar i trädgården tillsammans med lite gott att dricka & äta och vila trötta fötter. Ännu en middag ensamma utan barn och vi börjar att vänja oss... 

 


Sedan tog vi en kvällspromenad i hamnen. Båtliv blandat med nattliv och det vackra vädret höjde pulsen i Båstad.

"Alla" var ute och kändisarna duggade tätt. Under dagen hade det varit slalomtävling i Båstad på konstsnö så både Stenmark och Anja var på plats bland många andra kända skidåkare.

Kontraster och semester när det är som bäst!

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln