CRE8 vit ram

Lektion 13

Gult & Orange

Gult - Klarsynthet & glädje. Stimulerar organisation, disciplin och koncentration samt frihet och harmoni. Gult är en färg som man blir glad av och är en välkomnande och social färg som också förknippas med relationer. Gult får människor att prata och stimulerar vårt intellekt. Klär du dig i gult signalerar du till andra att du har en öppen personlighet. Gult passar bra på kontor, i mötesrum och entréer & hallar. Var försiktigt med gult i sovrummet

Orange - Förändring & optimism. Orange stimulerar hälsa och vitalitet. Den symboliserar motivation, förändring, utveckling och expansion (en av anledningarna till att jag använder orange i mitt företag). Den är starkt förknippad med kommunikation och stimulerar aptiten och matsmältningen. Därför passar orange bra i kök och matrum eller entrén och hallen. Det är ingen slump att snabbmatskedjor ofta inreder i orange. Undvik orange om du känner dig orolig. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln