CRE8 vit ram

Kreativ energi

Måndag och semester. Maken är på "äventyr" och jag har dagen för mig själv. Funderar på - vad ska jag göra idag? En lyx att inte ha några måsten eller krav samtidigt som den kreativa lusten går på högvarv. Har massor av tankar och idéer just nu, både när det gäller mitt företag och projekt hemma. För mig är detta ett tecken på att jag mår bra. Att jag har kraft och energi att komma på och vilja göra nya saker.

Jag längtar efter något nytt projekt att ta tag i. Kan liksom inte hjälpa att jag älskar att fantisera och visionera och planera. Tänk om eller varför inte. Jag går in i min egen kreativa bubbla. Att få sitta en hel dag och "inreda" det där gamla huset som vi aldrig köpte... Att få ta hand om en gamla trädgård som vi inte har... 

För mig är funderandet och fantiserandet halva nöjet. Dessutom lär jag mig massor om allt möjligt. För jag är en sån där som måste ta reda på hur funkar det. Hur gör man egentligen det där och hur går man till väga. Jämföra och analysera. Det gäller allt. Och då menar jag allt. Ibland blir min man lite trött på mig. Kan vi inte "bara" köpa eller titta.  Jodå men jag ska bara kolla EN sak...    
Innan jag bestämde mig för att utbilda mig till Feng Shui konsult och starta företag igen, gav en klok person mig rådet  -

"Låt din kreativa energi få tillgång till din själ." 

Och det är precis det jag gör.
Ha en underbar kreativ dag.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln