CRE8 vit ram

En fin dag

Det blir en fin dag

Jag skulle egentligen gått upp riktigt tidigt idag men låg kvar en stund till i sängen. Kom i alla fall iväg på en  skön promenad med maken i hamnen, där det byggs och förbereds för fullt inför tennis, fest och förväntningar. Storstad blandas med småstad. Stora företag och företagsledare blandas med småentreprenörer och lokala företag. Det är semester för en del och högsäsong för andra. Alla hoppas på fint väder. Gärna sol men bara det är uppehåll.

När vi kom hem njöt vi av en långfrukost ute i trädgården. Tonårsbarnen stack iväg på sommarjobb och till stranden. Vi försöker att hitta tid tillsammans hela familjen men inser att nu är barnen STORA. De vill göra andra saker, på andra tider och med andra än oss. Helt plötsligt kan jag och min man "göra-nästan-vad-vi-vill". Ändå hamnar vi oftst hemma i trädgården eller någonstans på Bjäre. Vi trivs här och Båstad och Bjäre erbjuder oss det mesta. Idag blir det en fin dag. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln