CRE8 vit ram

Sommarkvällar

Vill ha Sena varma sommarkvällar...

Har semester och längtar efter lite mer värme - på kvällarna... jag vill ha och behöver varma sommarkvällar. Sådana där kvällar när man glömmer vad klockan är. När man sitter och pratar hela natten tills vinet tagit slut. Kvällar när man inte vill gå in utan hämtar ännu fler sköna filtar och varma tröjor när det börjar skymma och bli kyligare. För mig är det sommar och semester.

Vi har redan haft några sådana kvällar och jag vet att det kommer fler - men just nu längtar jag lite extra mycket. Kanske var det därför jag fastnade för de tropiska motiven på kuddar igår. Det kanske känns lite varmare med exotisk frukt och minnen av sötsliskig Pina colada i ett varmt medellhavsland för länge sedan. 

Jag njuter också mest av trädgården på kvällen. Det är något speciellt med ljuset och doften. Att gå runt och pyssla lite, kolla läget och vattna... fundera på vad som kommer att blomma imorgon och på vad som kommer att vara totalt demolerat av kvällens hungriga nattgäster - sniglarna. Ta bilder... samla minnen och inspiration.

Nåja det är i alla fall uppehåll och lite sol mellan molnen just nu i Båstad och jag har ett litet trädgårdsprojekt på gång. En rabatt ska göras om och det ska planteras i krukor. Eller... nu började det spöregna. Sätter på en kopp kaffe och hämtar några trädgårdsböcker istället - det är också semester.

Sedan får vi se om jag kan sitta ute ikväll... Ha en fin fredag.

Bildtext: Kuddarfodral och lykta från H&M Home. Fåtöljer från Mio och bord från Rusta.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln