CRE8 vit ram

Lektion 10

eld elementet

Sist men inte minst - Eldelementet - energin pulserar åt olika håll och är livlig. För mycket kan göra att du blir aggressiv, otålig, impulsiv och överambitiös. För lite kan göra att du inte känner någon entusiasm, värme eller motivation. Eldelementet ska användas med måttlighet. Det behövs inte så mycket utan tänk "pricken över i:et. " Trä förstärker. Jord försvagar och vatten kontrollerar. Var försiktig med rött om du har mycket svart och vitt. Tillför hellre jord- och träelementet, dvs rotting, keramik samt gröna växter för att få fin balans.

Eldelementet återfinns bla i :
Färger: Rött, stark orange och gul. (De mer brända tonerna tillhör jord och de starka eld)
Form: Trianglar, pyramider och konform.
Material: Allt som kommer från djur (päls, ben, fjädrar, ull). Allt ljus såsom solsken, eld, eldstäder, elektriskt ljus, oljelampor och stearinljus. Människor och djur

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln