CRE8 vit ram

Lektion 8

Trä elementet

Träelementet - energin är riktad inåt uppåt och utåt. Trä står för tillväxt och expansion. Handling och uthållighet. För mycket göra kan göra att du känner dig otålig och hetsig. För lite kan göra att du inte utvecklas eller expanderar. Vatten förstärker. Eld försvagar och metall kontrollerar. Tillbaka till det kalla vita och svarta rummet. Balansera även med växter och den gröna färgen. På sommaren när det är mycket grönt ute tillför gärna metall- och vattenelementet, dvs vitt, ljusa pasteller samt svart. Var försiktigt med eldelementet (rött) som "bränner upp" trä. 

Träelementet återfinns bla i :
Färger:
Grönt och mellanblått.
Form: Pelare, stolpar och ränder.
Material: Blommor/Växter, även konstgjorda.

Tips: Du kan använda motiv med växter för att få in träelementet där du ej kan ha växter. Ex en gästtoalett utan fönster eller rum i källaren med dåligt ljusinsläpp.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln