CRE8 vit ram

Lektion 7

metall elementet

Metallelementet - energin är riktad inåt och är sammandragande. För mycket göra det svårt för dig att byta riktning i livet och kompromissa. För lite kan göra dig obeslutsam och svag. Behöver du bli mer koncentrerad och fatta beslut på ex jobbet, välj ett vitt skrivbord. Jord förstärker. Vatten försvagar och eld kontrollerar. Kommer du ihåg det kalla vita och svarta badrummet i Lucka 5? Ofta är det jordelementet som behövs. Så har du ett vitt rum och vill göra det "varmare" ska du balansera med ex, brunt, rotting, trämöbler/träsaker. Har du ett vitt hus - balansera med trädäck, fyrkantiga former, rottingmöbler och vintergröna växter. Extra viktigt på vintern då metallelementet är dominerande ute och vita hus kan upplevas som "kalla". 

Metallelementet återfinns bla i :
Färger:
Vitt och ljusa pasteller.
Form: Rund, cirkel och bågar.
Material: Metall 

Bildtext: Runda krukor, lyktor och vita möbler och blommor ger metallelementet. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln