CRE8 vit ram

Lektion 6

Jordelementet

Jordelementet - energin är riktad nedåt. Det är en stabil energi men blir det för mycket kan du känna dig alltför disciplinerad, seriös och lite tråkig. För lite kan göra dig instabil. Tänk på uttrycket "fötterna på jorden". Därför är det bästa valet till golv - trä och välj gärna bruna mattor och fyrkantigt mönster om du har vita eller ljusa golv. Eld förstärker. Metall försvagar och Trä kontrollerar. Ex har man ett rum med mycket trämöbler så balansera med vitt och växter. Har du trätak, måla dem vita.

Jordelementet återfinns ex i :
Färger:
Gula, bruna, brända jordfärger.
Form: Fyrkant, rektangulär.
Material: Tegel, keramik, kakel och kapat trä. Alltså räknas ex trägolv, trämöbler och rotting till jordelementet 

Bildtext: Jordelementet hittar du i rottingfåtöjen, den fyrkantiga krukan, keramikfatet samt däckstolarna.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln