CRE8 vit ram

Frukost i paviljongen

Njuter i vår paviljong med långfrukost och en hög med magasin. Funderar på vad knoppen & kroppen behöver och vill ha under semestern. Inget planerat utan att ta dan som den kommer gillar jag mest. Givetvis har vi som alla andra familjer saker som behöver göras, ta hänsyn till och vissa dagar handlar det mera om att få ihop det. Med sommarjobb, kompisar och aktiviteter. Men inte varje dag och inte hela tiden.

Att vara tonårsförälder innebär också att man får skörda det man sått. Att få höra barnen berätta stolt om vad de har fått göra och hjälpa till med på nya sommarjobbet. Att de tar ansvar och visar hänsyn. Att de kommer hem trötta efter en arbetsdag och får känna känslan av att tjäna egna pengar. Då har man helt plötsligt lite mera överseende med klädhögar och sandiga handdukar... som också hör till semestern och sommaren.

Ha en fin helg och varmt välkomna alla nya följare.

Etiketter: sommar semester

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln