CRE8 vit ram

Snart semester...

FYND & MYSHÖRNA I PAVILJONGEN
Fredag och sista arbetsdagen inför en efterlängtad och välbehövlig semester. Igår fyndade jag spontant där här växa-sängen från IKEA. Jag har länge viljat ha en dagbädd i vår paviljong, men de jag har hittat har antingen varit för stora eller "klumpiga". Så när jag hittade denna lilla säng på lokala fyndtorget, som går att dra ut till 200 cm vid behov, slog jag till direkt. Här ska jag kura upp mig bland kuddarna och njuta, vila, läsa och bara vara.
PS under sommarkursen tar Fredags Feng Shui sommarlov.

Bildtext:
Kuddarna kommer från Indiska, Ellos home och den blåa mattan från Mio. Den fina vimpeln kommer också från Indiska och sidobordet är ett riktigt fynd från Rusta. Det finns en liknade växa säng på IKEA om du inte hittar en begagnad .

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln